Sosiaalityöntekijä, lapsiperhelinja, Parkano, Pirkanmaan hyvinvointialue, Parkano

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Tukena työssäsi ammattitaitoisen tiimin ja esihenkilön lisäksi ovat kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä, säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus yksilötyönohjaukseen tarvittaessa.
Työnantaja
Tiedot on syöttänyt palveluun Kehitys-Parkki Oy
Paikkakunta
Parkano
Toimiala
Ei toimialaa
Työn tyyppi
Yli 12 kuukautta
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Reetta Peltonen, p. 044 786 5321, reetta.peltonen@pirha.fi
Kuvaus

Tule töihin timanttiseen tiimiin vireään ja kivaan Parkanoon!

Meillä on auki lapsiperhelinjan sosiaalityöntekijän vakituinen virka Parkano-Kihniö-Ikaalinen-Hämeenkyrö alueella. Kotipesäsi olisi Parkanossa, mutta työskentelisit neljän kunnan alueella ja pääsisit mukaan kehittämään uutta, yli kuntarajojen tapahtuvaa lapsiperhelinjan työtä kehityksen etulinjassa. Tällaista ei ole ennen tehty!

Lapsiperhelinjan sosiaalityöntekijänä teet yhdennettyä sosiaalityötä. Asiakkaasi ovat sekä lastensuojelun että lapsiperhelinjan asiakkuuksissa. Sosiaalityöntekijänä tuet perheitä, jotta lapsella olisi hyvät kasvuolot. Sosiaalityöntekijänä vahvistat asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä moniammatillisesti yhdessä muiden lastensuojelun asiantuntijoiden kanssa. Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöntekijän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, johon kuuluu lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen sekä suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö avo- ja sijaishuollossa. Tehtävänkuvaan kuuluu päätöksenteko asiakkaiden palveluista (avohuollon palvelut ja sijaishuollon palvelut) sekä päätösten toimeenpanon seuranta.

Tukena työssäsi ammattitaitoisen tiimin ja esihenkilön lisäksi ovat kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä, säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus yksilötyönohjaukseen tarvittaessa. Kehitämme lastensuojelussa jatkuvasti systeemistä työotetta sekä perheen aikuisten asioissa tehtävää työtä. Perehdytämme sinut tehtäviisi. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavan työterveyshuollon.

Tässä tehtävässä tarvitset kykyä kohdata ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa. Edellytämme sinulta hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Lastensuojelun sosiaalityö on monipuolinen ja haastava tehtävä, joka vaatii tekijältään jatkuvaa oppimista sekä avointa mieltä. Tiimiin mahtuu sekä kokeneita työntekijöitä, että ammatillista uraa aloittelevia, ja jokainen on osa kehitysmyönteistä ja toisiaan tukevaa työyhteisöä, jossa kaikkien työpanos on yhtä tärkeä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä. Lisäksi eduksi katsotaan suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 §:t 3, 7 ja 12). Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Viran koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tule kanssamme edistämään lapsiperhelinjan palveluita ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Tarvittaessa voit kysyä meiltä lisätietoja rekrytointi@pirha.fi