Pakkaaja, Siparila Oy

Haku voimassa
19.04.2024-13.05.2024
Lyhyt kuvaus
Olisitko juuri sinä asiakkaamme seuraava Pakkaaja?

Etsimme asiakkaallemme Siparila Oy:lle PAKKAAJAA Parkanon tehtaalle kokoaikaiseen työsuhteeseen. Pakkaaja työskentelee puunjalostuksessa osana pakkaustiimiä. Tehtäviin kuuluu valmistuotteiden paket...
Työnantaja
GN Pirkanmaa Oy | Go On Pirkanmaa
Paikkakunta
Kihniö / Parkano
Toimiala
Ei toimialaa
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Kyseessä on Työmarkkinatorilta tuotu ilmoitus
Siirry tarkastelemaan ilmoitusta Työmarkkinatorille
Kuvaus
Olisitko juuri sinä asiakkaamme seuraava Pakkaaja?

Etsimme asiakkaallemme Siparila Oy:lle PAKKAAJAA Parkanon tehtaalle kokoaikaiseen työsuhteeseen. Pakkaaja työskentelee puunjalostuksessa osana pakkaustiimiä. Tehtäviin kuuluu valmistuotteiden paketointia, keräilyä ja varastointiin liittyviä tehtäviä. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen!



Toivomme hakijalta:

* oma-aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota
* yhteistyötaitoja
* valmiutta vuorotyöhön
* eduksi katsomme trukinajotaidon



Tarjoamme hakijalle:

* mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
* ammattitaitoisen tiimin tuen
* Go Onin kattavat henkilöstöedut



Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian oheisen linkin kautta ja liitä mukaan palkkatoiveesi! Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan Lauri Pelkonen, Puh. 040 570 0089 tai lauri.pelkonen@go-on.fi.

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Siparilan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, rautakaupat, arkkitehdit sekä omatoimiset rakentajat. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen yli 160 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 50 miljoonaa euroa. Siparila on osa Thermory -konsernia jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.