Töitä toiveidesi mukaan - lähihoitajan keikkatyöt, 5 paikkaa, Pihlajalinna Terveys Oy, Parkano

Haku voimassa
18.11.2021-28.02.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme nyt joukkoomme keikkalaisia Parkanoon.
Työnantaja
Tiedot on syöttänyt palveluun Kehitys-Parkki Oy
Paikkakunta
Parkano
Toimiala
Sosiaali ja Terveys
Työn tyyppi
alle 11 pv
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Kerromme mielellämme lisää Pihlajalinnassa keikkailusta. Tavoitat meidät numerosta 0406502986 tai voit olla yhteydessä myös sähköpostitse sijaiset@pihlajalinna.fi.
Kuvaus

Haluatko itse vaikuttaa siihen, milloin ja missä työskentelet? Oletpa sitten kokenut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, kerro meille toiveesi. Keikkatyössä sinulla on vapaus valita ja mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpiin eli asiakkaisiin!

Meillä Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista hoitoa ja tukea myös niissä tilanteissa, kun joku meistä ei jostain syystä pääsekään suunnitellusti töihin.

Haemmekin nyt joukkoomme keikkalaisia Parkanoon. Työvuoroja on tarjolla erityisesti palveluasumisen yksiköissä, mutta kysy myös muista itseäsi kiinnostavista vaihtoehdoista. Räätälöidään yhdessä sinulle toiveidesi mukaiset työvuorolistat.

Millaisesta työstä on kyse?

Palveluasumisen yksiköissä tarjoamme asukkaillemme kodin, missä voi elää hyvää, toiminnallista ja turvallista arkea hoitohenkilökunnan tukemana. Toimintamme kulmakiviä ovat itsenäisyys ja yksilöllisyys. Lähihoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa.

Miksi minun kannattaisi hakea teille?

Meillä jokainen työntekijä on tärkeä, ja haluamme myös sinun olevan yksi meistä pihlajalinnalaisista. Tulitpa sitten sijaiseksi yhteen työvuoroon tai pidemmäksi aikaa, saat tukea ja opastusta työhösi. Keikkatyö on palkitsevaa ja sopii erilaisiin elämäntilanteisiin.

Keikkalaisena sinulla on vapaus vaikuttaa, ja keikkatyö onkin oiva vaihtoehto, jos etsit työtä oman työn oheen, haluat jatkaa eläkkeelle jäätyäsi töitä omien aikataulujesi mukaan tai opiskelijana haluat monipuolisesti oman alasi työkokemusta. Keikkailu on varteenotettava vaihtoehto myös vakituisen työn tilalle, jos haluat aidosti vaikuttaa, milloin ja missä teet töitä.

Keikkatyö on loistava tapa kasvattaa omaa osaamistasi, ja pääset tutustumaan erilaisiin yksiköihin ja työyhteisöihin. Keikkaillessa saattaa käydä niinkin, että löydät unelmatyöpaikkasi, jossa haluat viihtyä pidempäänkin. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi.

Saat kilpailukykyistä tuntipalkkaa, jonka maksamme sinulle kaksi kertaa kuukaudessa. Keikkailuaktiivisuudellasi voit lisäksi ansaita rahabonusta. Palkkauksessa noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta, ja palkka muodostuu vaativuusryhmän mukaisesta palkasta, palvelusvuosilisistä sekä mahdollisesta muusta henkilökohtaisesta palkanosasta. Enintään viikon mittaisissa työsuhteissa tuntipalkka maksetaan kaikille 7 vuoden palveluslisien mukaisesti. Lisäksi lomakorvaus maksetaan jokaisen palkanmaksun yhteydessä.

Jos asut kauempana keikkapaikasta, autamme mahdollisuuksien mukaan kulkemisessa, esim. Tampereelta pääset sujuvasti kimppakyydeillämme keikkakohteeseen. Vaihtoehtoisesti jos taas haluat tehdä muutaman työpäivän rupeaman, voit yöpyä asunnossamme keikkakohteen tuntumassa.

Mitä odotatte minulta?

Koska mahdollisuuksia on paljon, odotuksemme ovat joustavat. Sinulla on sosiaali- tai terveydenhuollon koulutus tai olet alan opiskelija. Voit olla pitkänlinjan hoitotyön ammattilainen, työurasi alussa oleva tai alan opiskelija. Meille tärkeintä on se, että kohtaat ihmiset lämminhenkisesti ja sinulla on aito halu tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme. Keikkalaisena sinulla on valmius mennä töihin vieraaseen työympäristöön, ja ottaa vuoron työt mahdollisimman sujuvasti haltuun. Joustavuudesta, valmiudesta kysyä sekä kiinnostuksesta oppia ja kohdata uutta on suurta apua. Me kuitenkin olemme tukenasi.

Miten kaikki käytännössä tapahtuu?

Keikkalaisena työnantajasi tulee olemaan Pihlajalinna Terveys Oy, ja työ itsessään tehdään sovitussa työkohteessa. Avoimia vuoroja voit selata ja toivoa vuoroalustallamme itsellesi sopivalla hetkellä. Meillä keikkaillessasi saat tukea ja apua varsinaisen työn lisäksi myös kaikissa keikkalaisena työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Haluan Pihlajalinnan keikkalaiseksi, miten toimin?

Hakeminen on sinulle todella helppoa. Hakemuslomake on nopea täyttää tai halutessasi voit soittaa meille sopiaksesi haastatteluajan. Odotamme yhteydenottoasi!

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 18.11.2021 14:28:57