Siivooja, ISS Palvelut Oy, Parkano

Haku voimassa
23.11.2021-07.12.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme nyt SIIVOOJAA vastaamaan asiakaskohteemme siivouksesta maantaista keskiviikkoon kello 15:30-18:30
Työnantaja
Tiedot on syöttänyt palveluun Kehitys-Parkki Oy
Paikkakunta
Parkano
Toimiala
Siivous
Työn tyyppi
Yli 12 kuukautta
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Tiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Kuvaus

Haemme nyt SIIVOOJAA vastaamaan asiakaskohteemme siivouksesta maantaista keskiviikkoon kello 15:30-18:30. Työsuhde on vakituinen, ja tehtävässä aloitus toivotaan olevan mahdollisimman pian.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

 - paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
 - työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 - vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 - kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 - turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
 

 
Tässä tehtävässä tarvitset erinomaista palveluasennetta, me perehdytämme sinut tehtävään ja toimintatapoihimme.
Hakuaika on käynnissä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Haethan viimeistään 7.12.2021.
 

 Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.

 Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 - ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 23.11.2021 15:19:58