Psykiatrinen sairaanhoitaja, psyk.poli, Parkano, Kolmostien Terveys Oy, Parkano

Haku voimassa
25.11.2021-09.12.2021
Lyhyt kuvaus
Etsimme mukavaan joukkoomme psykiatrista sairaanhoitajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen.
Työnantaja
Tiedot on syöttänyt palveluun Kehitys-Parkki Oy
Paikkakunta
Parkano
Toimiala
Sosiaali ja Terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ, 6-12 kk
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja antaa: Palveluvastaava Kirsi Rauhala p. 0447865706, kirsi.rauhala@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Etsimme mukavaan joukkoomme psykiatrista sairaanhoitajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisesti työsuhde jatkuu vielä määräaikaisuuden jälkeenkin. Työtehtävinä psykiatrisen sairaanhoitajan työtehtävät, työ sisältää myös akuuttityötä.
Koulutusvaatimuksena psykiatrisen sairaanhoitajan koulutus.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 25.11.2021 13:03:32