Sairaanhoitaja Attendo Weholaan ja Tähteen, Attendo Oy, Parkano

Haku voimassa
25.11.2021-19.12.2021
Lyhyt kuvaus
Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa sairaanhoitajaa yksikköömme Attendo Tähteen sekä Attendo Weholaan.
Työnantaja
Tiedot on syöttänyt palveluun Kehitys-Parkki Oy
Paikkakunta
Parkano
Toimiala
Sosiaali ja Terveys
Työn tyyppi
Yli 12 kuukautta
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Miia Yli-Kauppila, miia.yli-kauppila@attendo.fi
Kuvaus

Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa sairaanhoitajaa yksikköömme Attendo Tähteen sekä Attendo Weholaan. Työ jakautuu näiden kahden yksikön välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä.

Attendo Tähti tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita viidelletoista mielenterveyskuntoutujalle, jotka tarvitsevat eri tasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään. Attendo Tähti sijaitsee Hämeenkyrössä, Kyröskosken kauniissa maalaismaisemassa.

Attendo Wehola on Parkanoon 2019 avautunut tehostettua ja kuntouttavaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille tarjoava palvelukoti.

Oletko etsimämme henkilö?

Meillä työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:
- Toimintahetkien suunnittelua ja toteuttamista
- Perushoitoa, avustamista ja ohjaamista
- Lääkehoitoon osallistumista
- Läheis- ja omaisyhteistyötä

Etsimme tiimiimme innostunutta ja sitoutunutta sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajat ovat tiimimme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Heidän ansiostaan asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitys. Olethan tiimityöskentelijä, joka arvostaa ja ymmärtää ihmisten erilaisuutta. Pystyt myös itsenäisiin päätöksiin ja voit toimia ammatillisena tukena lähihoitajille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Sairaanhoitajan koulutus, suuntautumisalana mielenterveys- ja päihdehoitotyö tai kokemusta mielenterveys-/päihdeasiakkaiden kanssa työskentelystä.
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
- Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Meillä voit esimerkiksi suorittaa lähiesimiestyön ammattitutkinnon, LOVe-koulutuksen tai osallistua päihde- ja mielenterveystyön koulutukseen jossa pääpaino on päihdetyöllä.
- Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
- Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
- Työterveydenhuoltomme kattaa muun muassa: Mammografian, työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut, näyttöpäätelasit ja erikoislääkärin työkykykonsultaatiot.
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi pian. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Haastattelemme jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Tähden johtaja Miia Yli-Kauppila, p. 044 494 1600 miia.yli-kauppila@attendo.fi tai Weholan johtaja Riitta Pursiainen, p. 044 780 8063 riitta.pursiainen@attendo.fi

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 25.11.202