WellWorks auttaa asiakkaitaan tehostamaan toimintoja jokapäiväisessä arjessa

1 Kokonaisvaltainen ratkaisutoimittaja
WellWorks Oy tarjoaa monipuolisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin.

2 Vahva osaaminen
Meillä on laaja kokemus erilaisten digitaalisten palveluiden tuottamisesta erilaisiin toimintaympäristöihin. Kaikki järjestelmämme ovat kehitetty yhteistyössä alla olevien toimijoiden kanssa. Jokainen asiakas on meille yksilö, siksi räätälöimme tuotteemme aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi.

3 Kyky toteuttaa
Olemme yhteistyökumppani, joka kykenee toimittamaan asiakkaiden tarpeita vastaavat työkalut tavoiteltujen hyötyjen saavuttamiseksi. Tapamme toimia on käytännönläheinen ja osallistava, millä varmistamme hyvät lähtökohdat tarjoamiemme palveluiden toimivuudelle. Näin voimme antaa täyden takuun tuotteidemme toimivuudesta.

4 Pitkäaikainen kumppanuus
WellWorks Oy:n toimintafilosofiassa seuraavat asiat muodostavat perustan, jonka mukaan asiakassuhteistamme on rakentunut pitkäaikaisia kumppanuussuhteita:
- Tuloksellisuus: Emme tarjoa asiakkaillemme ohjelmistoa tai palvelua, jonka tuloksellisuuteen emme usko tai jonka toimivuudesta ei ole takeita.
Arjessa toimivuus Järjestelmämme ja palvelumme ovat käyttökelpoisia siihen tarkoitukseen, johon se hankitaan.
- Modulaarisuus: Ohjelmiamme voidaan hankkia yksitellen, tarpeen mukaan. Useampaa ohjelmaa käytettäessä ne yhdistyvät keskenään toimivaksi kokonaisuudeksi.
- Helppokäyttöisyys: Pidämme ohjelmistomme jatkossakin ymmärrettävinä ja intuitiivisina käyttää. Järjestelmämme ovat käytettävyydeltään selkeitä ja niitä voidaan käyttää kaikilla laitteilla.
- Luotettavuus: Yrityksellämme on AAA-luottoluokitus, joka luo varman pohjan pitkäaikaiselle kumppanuudelle.


Ohjelmistojen kehitystyöhön ovat osallistuneet mm. seuraavat yritykset ja yhteisöt:

WellWorks Oy:n yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

Puhelin

Ma - Pe 09:00 - 15:00